V podjetju si zelo prizadevamo, da bi z našim delom in trudom tudi v prihodnosti zagotavljali kvalitetne storitve s področja tapetništva in povečevali obseg poslovanja. Naš cilj je nuditi zadovoljstvo in udobje našim zvestim strankam ter jim zagotoviti kvalitetno in hitro izdelavo naročenih izdelkov, kar potrjujemo s pridobljenim certifikatom IZDELEK SLOVENSKE OBRTI.

Kdo smo

Naše podjetje vam ponuja pester nabor storitev tapetništva v različnih panogah in dejavnostih. Kljub temu, da je bilo podjetje ustanovljeno šele v letu 2013, pa je že postalo zanesljiv in pomemben partner podjetja ELAN INVENTA v Begunjah na Gorenjskem. Zanj izdelujemo oblazinjene dele za vse vrste športne opreme. Poleg telovadnih blazin in raznih zaščit za opremo telovadnic, izdelujemo in obnavljamo še sedežne garniture in jedilne kote, skratka vse kar se da oblaziniti.

Kaj delamo

Obnavljamo sedežne garniture, jedilne stole, jedilne kote, fotelje in počivalnike. Izdelamo raznorazne blazine za vrtne garniture in stole po vaših željah oziroma predhodno izvedenih izmerah. Izdelujemo telovadne in zaščitne blazine za raznorazne namene ter PVC ponjave za pokritje in zaščito raznih predmetov. Izdelamo vam tudi senčne zaščite za pergole in zamenjamo platno na vaših markizah. Ukvarjamo pa se tudi z izdelavo kvalitetnih izdelkov iz usnja.

Specializirani smo za izdelavo in popravilo:

– sedežnih garnitur, jedilnih kotov in stolov
– športnega orodja in telovadnih ter zaščitnih blazin
– oblazinjenih delov v navtiki in letalstvu
– odrskih zaves vključno z montažo
– zaščitnih PVC ponjav raznih dimenzij

Izdelki iz naravnega in umetnega usnja:

– usnjeni moški pasovi
– usnjene pasje ovratnice
– lovski in pohodniški nahrbtniki iz nepremočljivega

platna in pravega usnja

Ročno izdelani unikatni copati:

– copati iz usnja
– copati iz usnja in volnenega filca
– copati iz usnja in sintetičnega filca
– unikatni ročno poslikani usnjeni copati
– unikatni copati z gravuro (simbol, tekst, logotip)